skip to Main Content

Welkom!

Zou u graag erop uit gaan met de fiets? Lekker in de frisse lucht, een beetje bewegen, in de prachtige natuur rondom Woerden of misschien juist meer in de stad?

Als dit is wat u graag wilt, maar lukt dat niet (meer) zelfstandig of u wilt niet alleen fietsen, dan is Fietsmaatjes Woerden echt iets voor u!

Zou u er graag op uit gaan met de fiets? Lekker in de frisse lucht, een beetje bewegen, in de prachtige natuur rondom Woerden of misschien juist meer de stad? Als dit is wat u graag wil, maar lukt dat niet meer zelfstandig of wilt u niet alleen fietsen, dan is Fietsmaatjes Woerden echt iets voor u! Doe mee en meld u aan als gast.

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Fietsmaatjes Woerden is altijd op zoek naar vrijwilligers!

Wilt u samen met iemand die u al goed kent fietsen, maar een van u kan dat niet meer, dan kunt u zich opgeven als vast Duo gast en vrijwilliger. U fietst altijd met elkaar. U geniet samen van mooie ritten in de omgeving.

Back To Top