skip to Main Content

Nieuwsbrief

Woerden augustus 2022

Eerste nieuwsbrief Fietsmaatjes Woerden

Dit is de eerste nieuwsbrief van Fietsmaatjes Woerden die wij versturen naar onze vrijwilligers en gasten. Via deze weg houden wij u op de hoogte van het wel en wee van onze stichting.

 

Vrijwilligersavond op 5 oktober a.s.

Op woensdag 5 oktober a.s. willen wij voor onze vrijwilligers onze eerste bijeenkomst houden. Deze avond is bedoeld om de ervaringen uit te wisselen, en om elkaar een beetje te leren kennen. De locatie is nog onduidelijk maar zet de datum vast in uw agenda.

 

Bezoekje aan onze website

Misschien kijkt u regelmatig op onze website, maar sinds kort staan daar ook routes op. Zo kunt u inspiratie op doen waar u naar toe kan fietsen, en wat geschikte fietspaden zijn.

Ook een verwijzing naar de “bankje app”. Deze app geeft aan waar er bankjes staan voor een rustmoment.

 

Ideeën zijn welkom

Als u ideeën heeft voor de nieuwsbrief, of leuke verhalen van wat u zoal meemaakt op de duofiets, dan ontvangen wij die graag. Een foto daarbij is ook altijd welkom.

 

SamenFietsen

Op de site van SamenFietsen, waar u een reservering kunt maken voor de duofiets, is er ook een mogelijkheid om een evaluatie in te vullen, na een fietstochtje.

Wij waarderen dit als u dit zou willen doen. Ook is het mogelijk om meerdere afspraken gelijk in te plannen, handig als u met een vaste frequentie fietst.

 

Ondersteuning

De ervaring is dat de ondersteuning niet altijd optimaal werkt bij onze duofietsen.

We kunnen moeilijk de oorzaak vinden. U kunt ons helpen door wanneer u ook problemen ervaart, dit te melden bij onze technische fietsbeheerder.

Paul van Weenen   06-52769469

Back To Top